teisipäev, 19. juuni 2012

Toorjuustukook

Kuna Gertu saab 2-kuuseks, siis oli vaja kooki jälle teha. Panen siia ka retsepti:

150 g       Digestive- küpssed
50 g         või
30 g         tume šokolaad (vähemalt 70%)
525 g e. 3 karpi Toorjuust Philadelphia Milka
2 dl           Röösk koor 35%
70 g          Tume šokolaad  (vähemalt 70%)
0,5 dl        Suhkur
70 g          Marianne crush
0,25 tl       Vanilliekstrakt
5 tk           želatiinileht


1. Purusta küpsised. Sulata või ja vesivannil šokolaad ning sega küpsisepuruga. Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsisepuruga.
2. Sega toasoe toorjuust ja suhkur, vanilliekstrakt ning Marianne-crush. Vahusta vahukoor ja sega ettevaatlikult toorjuustuga. Sulata vesivannil šokolaad, jahuta pisut ja sega segusse.
3. Aseta želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Pigista veest kuivaks ning sulata kuumaveevannil. Jahuta ja sega täidist pisut želatiinisegusse. Sega hoolikalt ning lõpuks sega kogu želatiin täidisesse. Vala täidis küpsisepõhjale ja tõsta külmikusse 4 tunniks  kuni üleööks tahenema.
4. Koogile võid peale sättida käepäraseid marju ning ja pristsisin üle veel toorjuustuglasuuriga.

















































Kommentaare ei ole: