150 g Digestive- küpssed
50 g või
30 g tume šokolaad (vähemalt 70%)
525 g e. 3 karpi Toorjuust Philadelphia Milka
2 dl Röösk koor 35%
70 g Tume šokolaad (vähemalt 70%)
0,5 dl Suhkur
70 g Marianne crush
0,25 tl Vanilliekstrakt
5 tk želatiinileht
1. Purusta küpsised. Sulata või ja vesivannil šokolaad ning sega küpsisepuruga. Kata 24cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsisepuruga.
2. Sega toasoe toorjuust ja suhkur, vanilliekstrakt ning Marianne-crush. Vahusta vahukoor ja sega ettevaatlikult toorjuustuga. Sulata vesivannil šokolaad, jahuta pisut ja sega segusse.
3. Aseta želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma. Pigista veest kuivaks ning sulata kuumaveevannil. Jahuta ja sega täidist pisut želatiinisegusse. Sega hoolikalt ning lõpuks sega kogu želatiin täidisesse. Vala täidis küpsisepõhjale ja tõsta külmikusse 4 tunniks kuni üleööks tahenema.
4. Koogile võid peale sättida käepäraseid marju ning ja pristsisin üle veel toorjuustuglasuuriga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar